Наші мандри › Форуми › Наші кулінарні мандри › Мультипіч Тефаль – рецепти курки зі скоринкою
- Эта тема пуста.
-
Автор∆
-
-
19.06.2025 в 16:48 #14164
Купивши мільтипіч Тефаль перше що захотілось зробити – рецепт курки, та так, щоб вона вийшла зі скоринкою.
Насправді в більшості мультипечей є режим «Курка», але як і в більшості випадків тут є свої особливості приготування.
То ж, випробувавши цей рецепт курки – вирішили поділитися деякими секретами і з вами.
Одразу треба зауважити – брати треба невеличку курку, вагою приблизно 500-600 грамів. Так вона майже напевно увійде в більшість моделей мультипечей Тефаль. Курку треба розрізати та розтягнути, таким чином вона рівномірно прожариться.
Перший етап – маринування курки. Тут звісно є безліч варіацій маринадів, ми ж змащуємо трохи олією, додаємо чорний перець, трохи соєвого соусу і дуже добре все це розподіляємо по тушці.
Далі даємо їй трохи промаринуватися, десь приблизно 30-40 хвилин.
Тепер переходимо до другого етапу – запікання курки.
Обираємо режим «Курка», та не закладаючи саму курку розігріваємо ємність. Для цього достатньо 5 хвилин.
Тепер кладемо курку у розігріту ємність та ставимо смажитись.
Загалом, режим «Курка» це 180 або 200 градусів в залежності від моделі мультипічі, та по часу від 40 до 50 хвили.
То ж, смажимо спочатку 15-20 хвили, після чого курку треба перевернути, та ще посмажити 10 хвилин, а потім знову перевернути і вже остаточно досмажити за програмою.
Таким чином курка майже напевно добре просмажиться і не буде сирою.
Як результат, вийшла дуже м’яка курка зі хрусткою скоринкою.
Дуже смачно!
-
-
Автор∆
- Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.