Наші мандри › Форуми › Наші кулінарні мандри › Найсмачніші млинці — рецепт на молоці і воді, секрети приготування
- Эта тема пуста.
-
Автор∆
-
-
06.05.2025 в 18:03 #13795
Звісно, у кожного свій рецепт найсмачніших млинців, але ці млинці на молоці і воді мені смакують як найбільше. До того ж, це млинці які не рвуться та ідеально підходять для загортання начінки.
А ще, цей рецепт млинців настільки простий та складається з самих простих інгредієнтів, просто треба дотримуватись деяких правил і все вийде.
Рецепт млинців розрахований на невелику кількість млинців, особливо якщо пательня велика, але ви можете з легкістю збільшити кількість, просто збільшивши пропорцію інгредієнтів.
Борошно 150 грам
Цукор 40 грам
Сіль 2 грама
Яйце 1 велике
Молоко 175 грам
Вода 175 грам
Олія рослинна 10 грам
Спочатку змішуємо всі сухі інгредієнти. Потім додаємо в тарілку де будемо замішувати яйце та все молоко яке необхідно по рецепту.
Ретельно перемішуємо, повинно вийте досить густе, як для млинців, тісто.
Далі поступово додаємо теплу (45-50 градусів) воду, доводячи тісто для млинців до необхідної консистенції.
Далі залишаємо тісто на 40 хвилин, так борошно набереться вологи і млинці стануть більш пружними.
Через 40 хвилин додаємо в тісто олію без запаху і знову ретельно перемішуємо.
Все, тісто готово для випікання.
На пательню бризкаємо трохи олії, причому лише перед першим млинцем, розігріваємо пательню, а далі все діло техніки.
То ж, ви спитаєте, а які секрети цього рецепту млинців на молоці – головне це високоякісне борошно з великим вмістом білку, час та тепла, можна сказати навіть трохи гаряча вода.
Так млинці на молоці майже гарантовано вийдуть!
До речі, якщо в тісто додати трохи більше цукру, то млинці вийдуть солодкими та навпаки можна зменшити вміст цукру, якщо вам не подобаються солодкі млинці.
А ще, ці млинці на молоці, як ми вже казали, добре підходять для загортання начінки — вони взагалі не рвуться, а такі пружні, що можна дуже багато начінки покласти. Що може бути смачнішим за млинці з різною начінкою.
Смачного!
-
-
Автор∆
- Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.