Наші мандри › Форуми › Наші кулінарні мандри › Як приготувати смачний шашлик в мультипечі – рецепт та секрет приготування
- Эта тема пуста.
-
Автор∆
-
-
30.06.2025 в 17:12 #14287
Рецептів шашлику напевно існує сотні, але з появою нових кухонних пристроїв, як от мультипіч, рецепт шашлику здається треба знову переробляти, підлаштовуючи його до технологічних кухонних пристроїв.
То ж розкажемо вам про наш рецепт шашлику в мультипечі – як зробити шашлик дійсно соковитим, ароматним та в цілому смачним.
Спочатку нарізаємо м’ясо – ми зазвичай використовуємо свинину, м’якоть. Для цього шматок м’яса треба нарізати шматками десь 5-6 см на 3-4 см.
Далі готуємо маринад – темний соєвий соус, чорний подрібнений перець, сіль по смаку, олія рослинна та трохи води. Це базовий маринад для приготування шашлику в мультипечі, який можна допрацьовувати на свій смак, додаючи червоний або білий перець, різні трави тощо.
Для приготування шашлику в мултипечі треба обрати режим смаження м’яса, далі задати температуру 200 градусів, а час залежить від кількості м’яса.
Розігріваємо мультипіч 5 хвилин та викладаємо м’ясо одним шаром. Далі смажимо хвилин 20 при температурі 200 градусів. Як перевірити що м’ясо вже готово, краще всього використовувати термометр-щуп, всередині повинно бути 77 градусів, тоді це свідчить, що м’ясо добре приготувалось.
Після того, як м’ясо приготувалось (краще дивитися час від часу, відкриваючи піч) перекладаємо його в каструлю та накриваємо кришкою.
Далі задача додати трохи димного аромату. Для цього вам знадобиться фольга та декілька дрібних гілочок фруктових дерев. Загортаємо гілочки у фольгу, робимо голкою невеликі отвори та підпалюємо на відкритому вогні. Вдома ми використовуємо газову конфорку. Коли скрізь отвори почне з’являтися дим, можна класти фольгу в каструлю з м’ясом. Неперевершений аромат шашлику на відкритому повітрі гарантований.
-
-
Автор∆
- Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.